Meshlomezhis Prasidejo

Algimantas Bakas: Pedofilai Zarasu rajone (1980 – ????)

Posted in Kitu Zmoniu Susidurimai su Pedofilais by meshlomezhis on October 9, 2009

Aciu sb uz rasta komentaruose ir atsiusta Algimanto Bako laiska. Noriu paraginti visus nuo pedofilu nukentejusius ar su jais susidurusius zmones netyleti. Viska i sviesa! Jeigu rasite kokia info kur nors interneto platybese – siuskite cia. Meshlovezhis jas skelbs nedelsiant. Taip pat noreciau paskatinti siuos asmenis uzeiti cia ir paskelbti visa informacija apie pedofilus. Jei kas juos pazysta( siuo atveju Algimanta Baka) ar zino kaip rasti kvieskite cia. Aciu

Algimantas Bakas, Kaunas (2009-10-09 23:32)

Kėdžio istorija, priminė man senos praeities įvykius, apie kuriuos norėčiau papasakoti. 1970 – 74 m., pagal Novosibirsko Karo Tribunolo nuosprendį, kalėjau Irkutsko spėc. lagerį P/JA 273/3. Šis lageris buvo skirtas prokurorams ir teisėjams. Dauguma jų buvo nuteisti būtent už mažamečių tvirkinymą . Kai kuriem iš jų mirties bausmė buvo pakeista 15 m. nelaisvės. Pav., vienas teisėjas išprievartavo mažametę ir už tai buvo nuteistas mirties bausme, bet prieš jos įvykdimą sugebėjo išsiplikyti sau akis, todėl atsidūrė Irkutsko spec. lagerį. Taip pat čia kalėjo saugumiečiai (KGB, GRU) ir toki, kaip aš- buvę kareivukai. Lagerio administracija turėjo saugoti tuos teisėjus nuo kareivukų, ne vienam „vaikų mylėtojui“ sutrumpinusiems gyvenimą. Aš ir pats dėl tų išgamų daug mėnesių praleidau karcerį, kur pasigavau džiovą, o mano geriausias tarnybos armijoje draugas buvo sušaudytas. Įsivaizduokite save šalia prokuroro, kuris ant įkaitytos krosnies išprievartavo 5 metų mergaitę? Kareivukai tokius savaip patvarkydavo, pav. per „nelaimingą“ atsitikimą gamyboje, kai staiga išlėkusi iš staklių medienos atraiža kiaurai persmeigę tą iškrypėly, arba „netyčia“ transporteris sumala į gabaliukus. Noriu pabrėžti, kad tų laikų Rusijoje (skirtingai nuo Lietuvos) pedofilus pribaigdavo patys kaliniai pakeliui į kalėjimą.

Vėliau, 1980 m. jau laisvėje, man teko dirbti a/mechaniku Zarasų proftechninėje mokykloje VKPTM-22. Čia mokėsi daug našlaičių. Jas savo orgijom plačiai išnaudojo Zarasų prokuroras Žiromkas, tardytojas Jarušauskas, teismo ekspertas Pliskich. Šioje kompanijoje buvo ir milicininkų, ir partorgų, ir trenerių, ir teisėju iš Utenos, žodžiu, daug visokio brudo. Moksleiviai man viską pasipasakodavo, ypač merdaitės. Bandžiau apgiti tuos nalaičius ir man tai pavyko. Bet jeigu tik žinotut kokia kaina. Mano, o daugiau Andrėjaus Sacharovo pastangomis šis vaikų kalėjimas buvo išformuotas. Kaip toliau viskas pasibaigė, galite sužinoti iš laidos „Ačiu, kad esi“, kurią parodė LTV š. m. balandžio 13d. Lietuvos stribai man žiauriai atkeršino…

Meshlomezhis: Taigi ka manote apie sia inciatyva? Taip pat reiktu gauti sios laidos video irasa.

11 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. LTiCP.blogspot.com said, on October 10, 2009 at 12:19 am

    Sveikas, dziugu matyti zmogu ieskanti sprendimo budu. Super puslapis.

    Rytoj 12 val akcija prie Prokuraturu
    http://snipr.com/KiekTavyjeDrasiaus

    • meshlomezhis said, on October 10, 2009 at 12:57 am

      Sveikas, dziugu matyti ir tavo pastangas – vienykimes draugai! 🙂

  2. Visiems said, on October 10, 2009 at 6:54 am

    Visiems kas prieš pedofilus:
    Sukurta Google grupė diskusijoms apie tolesnius veiksmus.
    Kas norite prisijungti, rašykit rinktines5(at)googlegroups com

  3. ssss said, on October 10, 2009 at 4:46 pm

    Kas tas zmogs foto?

  4. ssss said, on October 10, 2009 at 7:19 pm

    Klausiu dar karta… Kas tas zmogus???? Negi paemei belekoki zmogu ir ten idejei?? Tada dieve dovanok tau.

  5. hmm.. said, on October 10, 2009 at 8:31 pm

    kur prapuolei, gal jau saugumas suseme?

  6. sb said, on October 11, 2009 at 9:39 pm

    cia dar vienas suzvejotas komentaras,
    gali buti tie patys issigimeliai, persimete i konservatorius:

    prisiminkite – 2009 10 11 22:44
    gal ir ne i tema rasau, bet prisiminkite neperseniausia ivyki Utenoje, kada Utenos konservatoriu bustineje…buvo tvirkinami Utenos vaiku namu aukletiniai……tas skandalas tylomis ir nugrimzdo i nezinia, nes tyrejams buvo daromas spaudimas ….nieko neviesinti ir viska uzglaistyti…..idomu, kieno rankomis ir zodziais jie vadovavosi!??????????????

  7. ssss said, on October 13, 2009 at 9:53 pm

    Kur autorius dingo? Gal jau suseme?

  8. sb said, on October 14, 2009 at 1:18 am

    bernardinai,
    2009 10 14 02:51Aloyzas Sakalas. Vaiko teisės ir savi „prisiekusieji“

    ,,Štai 1999 metais man pačiam teko dėl galimos pedofilijos imtis veiksmų, nes vienuose Vilniaus vaikų globos namuose augantys vaikai buvo ne kartą vežami į LR Krašto apsaugos ministerijos Karių profesinio rengimo pirtį, kur buvo seksualiai prievartaujami, tačiau minėtų globos namų vadovai arba apie tai nežinojo, arba nenorėjo žinoti, arba kruopščiai slėpė šią nusikalstamą veiką. Šis faktas iškilo į paviršių tik tuomet, kai nuo pedofilų nukentėję vaikai pabėgo į kitus globos namus. Prisimenu, kaip televizijos laidose buvo bandoma primesti kaltę naujų vaikų globos namų vadovams, kurie atskleidė tą pedofilijos faktą, buvo bandoma įtikinti visuomenę, jog šie vadovai privertė vaikus meluoti, esą buvo seksualiai prievartaujami. O ką patyrė šios vaikų globos įstaigos vadovai, kurie atskleidė šį faktą, sunku apsakyti: patikrinimai, revizijos, komisijos, grasinimai ir t. t. Kiek ir į kokias institucijas kreipėsi, atsakymai buvo vienodi: faktai nepasitvirtino. Sužinojęs apie tai, raštu kreipiausi į LR Generalinę prokuratūrą, prašydamas išsiaiškinti, ar tikrai vaikai yra nukentėję nuo pedofilų. Turiu ir šiandien padėkoti dabartiniam Kauno apygardos vyriausiajam prokurorui Kęstučiui Betingiui, kuris tuo metu dirbo LR generalinio prokuroro pavaduotoju. Jo bei Vilniaus rajono prokuratūros operatyvumo dėka buvo išaiškintas pedofilijos faktas Vilniaus rajone ir prievartautojas (vienas, nors, mano manymu, jų būta daugiau) buvo nuteistas. O kur buvo Vilniaus rajono Vaikų teisių apsaugos tarnybos vadovai, kurie pirmieji turėjo skambinti visais varpais ir minti visų institucijų slenksčius? Jie nesikreipė į teismą, jie kukliai tylėjo nuošalyje, nes pirtis priklausė labai aukštiems pareigūnams.
    Galite manyti ar sakyti, jog šis faktas senas, ir nėra ko jo prisiminti. Galėčiau su tuo sutikti, jei ne nauji įvykiai, sukrėtę ir tebekrečiantys iki šiol tuos pačius globos namus tame pačiame Vilniaus rajone. Štai tūlas užsienietis Kimas Madsenas panoro „iš geros širdies“ padėti tiems globos namams. Globos namų vadovams nežinant, išsiuntinėjo vaikučių nuotraukas po Europą nežinia kodėl ir kokiam tikslui, nors mūsų įstatymai griežtai draudžia publikuoti vaikų nuotraukas, neturint jų globėjų sutikimo. K. Madsenas reikalavo iš globos namų vadovų, kad šie leistų vieniems vaikams be suaugusiųjų vykti į užsienį su „geriausia intencija“, prašė vadovų leisti mažametę ir nepilnametę mergaitę praleisti su juo vakarą (iki kito ryto) viešbutyje, savo biure suteikė nakvynę nepilnamečiams, kvietėsi iš kitų Šiaurės šalių nepažįstamus žmones, o kai vaikų namų vadovai tam pasipriešino, maloningo užsieniečio K. Madseno dėka, uoliai padedant Vilniaus rajono Vaiko teisių apsaugos tarnybai, vaikai teismo sprendimu buvo pervežti į kitus vaikų namus, o jau iš ten su Vilniaus rajono Vaikų teisių skyriaus vadovų žinia, vieni arba su abejotinos reputacijos žmonėmis, vežami į tą pačią Daniją.”

    Vytautas Landsbergis. Pedofilai ir teisėtvarka:
    ,, A. Sakalas savo tekste “Bernardinuose” (2009-10-13) primena dešimties metų senumo faktus apie pedofilijos verslą Vilniuje, būtent “vienuose” Vaikų globos namuose ir kariškių profesinio rengimo pirtyje (taip rašo), kur vaikai buvo seksualiai prievartaujami, o “pirtis priklausė labai aukštiems pareigūnams”. A. Sakalo pastangų ir generalinio prokuroro pavaduotojo K. Betingio bei Vilniaus rajono prokuratūros operatyvumo dėka vienas prievartautojas buvęs nuteistas. O kur patys “pirtininkai” ir ten įveistas pedofilijos lizdas priklausęs net labai aukštiems pareigūnams? Tai neturėjo būti palikta sau, juolab, kad ir A. Sakalas netrukus tapo valdžia. Gal nebūtų nė tų jo aprašomų naujų faktų, kurie krėtė ir ligi šiol tebekrečia “tuos pačius globos namus” Vil

  9. sb said, on October 14, 2009 at 1:21 am

    > ssss

    jo, keista. ne panasu butu, kad siaip sau mete pradeta darba

  10. sb said, on November 7, 2009 at 2:04 pm

    Raimondas (2009-11-07 16:00)
    Prie Moletu observatorijos,ira grazus ezeras,ant kranto puikus siuolaikinis pastatas,kokiu 400kv metru,iki pat vartu eksfaltas,na ir zinote kas ten ira.ogi nuoroda,MOKIMO CENTRAS.Paklausiau vietiniu,kas ten,ogi sako PROKURORU MOKIMO CENTRAS.Idomu,kas ir ko ten moko,sestadienio vakare,kavine,pirteles,bilijardai,uz jusu,pinigus mielieji,tai va tokia ta,krize,rodikit solidaruma.Nezinau,bet iskripimo ir pasileidimo didesnio buti nebegali.Paklausit manes ar Lietuvoje ira krize?jinai nebuvo praejus,nuo pat kovo11,nieko cia gero nebuvo.Na ir pabaigai,kad butu linksmiau.
    SESES ANGLIJON ISVIKO
    VALDZIA ZENGIA NATO
    LAISVOJ LIETUVOJ ATLYKE
    TEGUL KOJAS KRATO


Leave a comment