Meshlomezhis Prasidejo

Kad media mus plauna visiskai – abejoniu lieka vis maziau ir maziau….

Posted in Kaip Media mus Plauna by meshlomezhis on October 7, 2009
Kad teiseja nusove Drasius Kedys abejoniu lieka vis maziau ir maziau

tears

Atsakas i TV3 laida Akistata kuri baigesi pries 5 minutes:

“Kad teiseja nusove Drasius Kedys abejoniu lieka vis maziau ir maziau…” – Mus tikrai laiko vistu pulku! Cia visiskas smegenu plovimas! Jeigu per Akistata Krivickas taip pasake tai cia jau hey rimtas zurnaliuga – sako kaip yra :). Aisku visiskai kas jau ir buvo ganetinai akivaizdu – tikslas viska suversti Kedziui. Tik man nelimpa tevo zodziai ir teisingumo siekis –  su tuo karstakosisku nuzudymu kuris mums brukamas per visur..ooo tik pamanyk net ir bobute teisejo kaimyne kazka mate ir turi ka pasakyti.

tavo zodziais Kristupai Krivickai liaukis ploves mums smegenis savo istreniruota intonacija! Tu privalai pasiduoti ir skleisti tiesa!

Vargse mama, vargse mama, vargse mama…jos asaros…as noriu rekti kaip skaudu- ir ji panaudojama Saugumo plovimams formuoti. Ji paprasta sena motina, uzauginusi dora sunu. Kaip jai sunku bus atkapstyti tiesa visam sitam mesle, o tiesa tokia ziauri…padekime jai – deja nezinau kaip.

Paprastas Tv3 laidos akistata scenarijus:  iteigti kad “Drasius Kedys galejo nuzudyti galutinai prarades vilti”, o jis buvo isprovokuotas 3  pedofilu  ir Salaseviciutes aplaidumo bylai.  Visi auksto rango pedofilai lieka nepaliesti – viskas uzsirisa ties sitais 3 ir vaiku teisiu apsaugos matrioska.  Bukas paprastas planas. Ka mes akli?!  Prisikabino Krivis prie teiginio “tuos visus pedofilus issaudyti reiktu”  – tai tik metafora kuria su pykciu panaudotu kiekvienas tevas tokioj situacijoj. Aha tai jisai TV laidoj prasitare kad jau ruosia pushkas? Ne Velnio.  Jo teiginiai visiskai tam priesingi – jis ruosesi kovai uz teisybe, kovai kuriai ikvepe supratus tamsiausia zmoniu puse.

Tegul Drasiaus Kedzio sauksmas “savo likusi gyvenima skirsiu kovai su korumpuotais pareigunais ir pedofilais” prabunda mumyse…Zmones, ech zmones – kur jus?

5 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. sdf said, on October 8, 2009 at 1:36 pm

    nu vaikas nepyk, bet tikrai skiedi. užsukau, galvojau, protingų pamąstymų rasiu, bet..

  2. snob said, on October 8, 2009 at 4:05 pm

    kiekvienas turi teisę pasisakyti. niekam ne paslaptis, kad visa žiniasklaida yra nupirkta ir papirkta, išskyrus gal kelis leidinius. todėl visada įdomu paskaityti versijas, kurios yra visiškai priešingos toms, kurias skelbia mass media.

  3. mr41745 said, on October 16, 2009 at 4:57 pm

    …dekui, kad jums ne visvien kur lietuva ritasi…dekui uz jusu darba ir pastangas…manau laikas artinasi vis arciau ir arciau kada vezim mesla lauk is Lieuvos!


Leave a comment