Meshlomezhis Prasidejo

Kas yra kas Pedofilijos Skandale? (III)

Posted in Pedofilijos Skandalas 09 by meshlomezhis on October 9, 2009

kedysVisuomene igyja pagreiti. Mes norime tiesos ir teisingumo. Klanas ilgus metus murkdantis Lietuva meshle visiskai pasimetes – viskas slysta is ranku, sniego gniuzte virsta lavina. Dezinformacija nebeveikia – visu zvilgsniai grizta atgal prie blogio, propoganda vejeliu pralekia pro ausis – zmones nori girdeti tiesa! Planas dar bandomas klijuoti, bet prabudo paprasti valstybes tarnautojai – jie nesutinka tuos meshlo pilnus popierius kisti stalcius ir uzsimerkti – jie pasakoja apie tai savo giminems. Viskas byra….byra ir kiekvienas is Elito ratelio po truputi bando galvoti apie save, kaip isnesti kaili kai viskas subyres. Jau tuoj bus nebesvarbu kas su kuo pirteleje ciulbejos kurdami planus kaip prikimsti savo pinigines Lietuvos ateities saskaita. Taigi vel mano mintys ir “slapi sapnai” apie tai kas vyksta Lietuvos Pedofilijos Skandale:

Motinos zodziai – Drasius buvo kaip nesavas paskutinemis savaitemis. Furmanavicius irgi. Manau abu jie negyvi – abu jie samoningai ar pasamoningai jaute, kad nuaitas kelias baigsis. Drasius draskesi viduje – jis tiesiog dege ugnimi istaisyti sita neteisybe, tuo paciu jis suprato kad tapo tikru taikiniu. Viesumas buvo jo kelias i tiesa ir tuo paciu jo skydas issaugoti gyvybe. Del to jis taip skubejo paskutinemis savaitemis. Jis suprato – ne ginklais savo seife jis gali isgelbeti save ir savo dukra, o viesumu ir visuomenes parama. Drasius buvo protingas ir nuovokus – jis is pirmu zodziu, is zvilgsnio suprasdavo kurie zmones jo klauso ir galbut galetu jam padeti, o kurie parsidave tamsai. Jis buvo gudrus – jausdamas kad nieksai ras buda ji uztildyti, perdave sesei laiska ir pasake: jeigu man kas atsitiks – turi tuoj pat paskelbti si laiska visuomenei arba issiusti ji tiem zmonem kuri jos nepakis po velena . Sis laiskas turi visa informacija apie jo nueita kelia – kas visa tai marino, kas uz ko stovi ir kas gali buti to pedofilu tinklo, kurio tik kamputi mes apciuopeme, nariai. Taciau musu nekaltieji prokurorai suskubo priversti visus pasirasyti neskelbti informacijos susijusios su tyrimu. Drasiaus sesuo pirmadieni spejo laiskus issiusti tiems zmonems kurie galbut bus neabejingi, taciau neteko progos paskelbti to viesai.
Liaudis turi reikalauti sio laisko viesumo. Ir tikiu kad pati sesuo ar juos gave zmones sugebes nutekinti ji i viesuma. Jie supras, kad turi tai padaryti vardan Drasiaus ir musu visu. Laiskas slepia kritine informacija. Tereikia nugaleti viesumo baime kuria mums iskiepijo tas pats blogio klanas.

Prokurorai, teisejai, valdzios atstovai, prezidente – visi tyli, tyli, tyli…. Tyla! Jie bijo viesumo! Jie stengiasi daryti viska kad neislystu nei kruopele tikros informacijos! Numesti kazkokie tai ikalciai, kurie niekaip nesulimpa – varoma kad Kedys vis dar laisveje ir oi kaip nesiseka mums jo pagauti. Kazkokia padrika info apie tesiama darba ir kaltuju paieskas, zodis i zodi parasytas tekstas visiems “neprikalusomiems” laikrasciams ir televizijoms – o viskas ka jie siuo metu daro tai viska slepia tikraji meshla kuo giliau. Ir aisku bando atverti savo fantazijas: kagi cia sukurus kad visi patiketu? Nieks jumis nebetikes jus purvinos kiaules!

Zinau kad yra aukstesne jega nei Prokurorai, Valdzia, Saugumas ar Kontr-saugumas. Tai tikrieji padeties seimininkai – shetono kardinolai. Jie turi daug talentu ir daug galios ir ne tik Lietuvoje. Jiems bus nemalonu jei sitas kortu namelis sugrius, tiek darbo nuais per niek – taciau jie jau turi keleta paruostu scenariju, jei taip atsitiks – lipdys kita dirbineli is meshlo. Ir jiems gali pasisekti.

Tuo tarpu musu “kompetetinga” ziniasklaida tapo visisku skuduru visiems – valyti ka tik nori. Jie patys skelbia dezinformacija ir propoganda, patys apkaltinami uzsakovu kad ne ta skelbia, patys vel apie tai raso ir rodo. Tai tik taktika sudaryti ispudi, kad jie is tikro “megina knistis” ir “atrasti tiesa”. Man musu ziniasklaida tik meshlina muse visoj sitoj pamazgu duobej.

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mobilizuokimes said, on October 9, 2009 at 8:13 pm

    Reikia kelti konkrečius reikalavimus, kitaip iš tokių akcijų nebus jokios naudos. Reikalavimai galėtų būti tokie.

    Reikalaujame:
    1. Grąžinti seneliams pagrobtą ir įkaite laikomą D.Kedžio dukterį.
    2. Suimti pedofilą A. Usą ir jam talkinusius asmenis.
    3. Atleisti iš pareigų pedofilus dangstančius ir tyrimą vilkinusius prokurorus A. Valantiną, G. Jasaitį, K. Betingį, G. Ročienę, R. Čivinskaitę, A. Kiuršiną.
    4. Suteikti D. Kedžiui specialiojo liudytojo statusą.

    Neįvykdžius šių reikalavimų per tris dienas:
    1. Prie Vilniaus ir Kauno prokuratūrų ir teismų pastatų pradėti nuolatinę neterminuotą protesto akciją.
    2. Akcijos vietoje turi būti pastatytos palapinės, organizuotas maitinimas, plakatų gamyba, suplanuota dalyvių rotacija, akcija visą laiką filmuojama, vaizdo įrašai publikuojami youtube ir siunčiami CNN ir BBC.
    3. Neleisti anksčiau minėtiems susikompromitavusiems pareigūnams patekti į savo darbo vietas.

    • meshlomezhis said, on October 9, 2009 at 8:44 pm

      Saunu. Ir as pritarciau tokiai akcijai. Tik mums dar truksta vienybes – dabar mases pagrinde gina ir herojizuoja Drasiu, tai atsakas i medios bandyma parodyti Drasiu kaip zudika. Manau dauguma nemato reikalo esmes ir tikruju problemu. Taciau taip, sauni ideja, ir jei tai pavyktu – butu didele laisves pergale. Aciu

  2. AKM said, on October 12, 2009 at 1:55 pm

    Idomi informacija…
    http://kauno.diena.lt/naujienos/lietuva/d-kedzio-pusbrolis-rusijoje-jis-galejo-tureti-rysiu-papildyta-242457

    Straipsnio pabaigoje mama uzsimena, jog sunu galejo sekti…

  3. og said, on October 15, 2009 at 7:26 pm

    manau bet kokia inciativa yra sveikintina,netylekim zmones


Leave a comment