Meshlomezhis Prasidejo

Siukshliu Vieta Konteineriuose!

Posted in Tavo Shakes by meshlomezhis on October 9, 2009

trash_containerGera ideja retai praslysta pro mano ausis.

Visuomene bunda ir stoja i kova. Bandoma susirinkti prie teisesaugos pastatu. Meshkiukai ir zvakutes – paprasta ir nuosirdu – tikiu, kad pagaliau prades burtis zmones parodyti savo susirupinimo ir neabejingumo esancia situacija. Vis daugiau sirdziu prades virpeti. Taigi kazkur interneto komentaruose nuskambejo saunus visuotines akcijos pasiulymas: Ant konteineriu rasyti raides PD ir rodykle zemyn. Siuksliu vieta konteineriuose –  o vaiku tvirkintoju vieta kaleimuose! Juk siuo metu pedofilai uzsieme savo paciu veiklos tyrimu, tamsusis lietuvos elitas bando paslepti visus galus apie pedofilu klana, dezinformuojama visuomene, kad ziuretu visai ne ten kur reikia ziureti. Nieko nebuvo padaryta kad zaibiskai susemti visa pedofilu tinkla su ikalciais!!! Niekas net neziuri i ta puse! Visi iesko zudiko, tikrina kas ka ne taip padare, knaisiojasi popieriuose ir karpo ikalciu uglius!!!

Taciau visuomeninis judejimas pries pedofilus kuriam gyvenima pasvente Drasius Kedys prasidejo – greiciausiai tai kainavo jam gyvybe. Ir jo kovos ikvepti i kova stoja zmones. Ir jie nesustos, ir nebetikes ta rozine migla – argi totalu blogi galima kuo nors uzdengti?

Viskas. Griebiam sprayerius oro ginklus ir parodom kur vieta siukslem. Prie siuksliu backos – PD ir rodykle zemyn. Jei teisesauga prades saugoti konteinerius (juk dabar jie saugo pedofilus, galbut prades saugoti ir siuksles) ar tiesiog nenorite taip drastiskai – griebkite kreida, lipnia juosta, batu tepala, bet ka kuo galima uzrasyti si simboli. Tegu tai bado akis! Tegul musu konteineriai nebeatrodo tokie tvarkingai spalvoti. Bet musu norai bus matomi. Vis daugiau zmoniu stos i kova – uz save ir uz visus, uz teisybe ir garbe, uz Lietuvos dabarti ir ateiti. Tikiu

Prasau siuskite savo konteineriu nuotraukas i meshlomezhis@gmail.com – pridekite ir zodeli. Nekantrauju ideti jas i si puslapi. Tik atsargiai – neissitepkit shiukslemis 🙂

5 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. meshlomezhis said, on October 9, 2009 at 4:33 am

    Ir kvieciu idejos autoriu atsiliepti!

  2. sso said, on October 9, 2009 at 10:22 am

    Nelabai pritarčiau šiam konteinerių paišymo pasiūlymui. Konteineriai priklauso atliekų tvarkymo įmonėms, tad gali būti apkaltintas smulkiu chuliganizmu. Geresnis pasiūlymas būtų užrašas “pedofilams NE” – kas ant automobilio galinio stiklo užsiklijavęs, kas kuprinėje lapelį užsikišęs, kas dar kur tokį užrašą pakabinęs. Tokiu atveju būtų be jokių teisinių nusižengimų pareikštas solidarumas. Kadangi tas slykštus pūlinys jau prapjautas – tereikia parodyti kad tau ne visvien.

    • meshlomezhis said, on October 9, 2009 at 12:09 pm

      meshlomezhis palaiko visus taikius judejimus. kiekvienam pagal skoni – svarbu netyleti

  3. Anon said, on October 9, 2009 at 11:43 am

    PD Stands for?


Leave a comment