Meshlomezhis Prasidejo

Nelikti abejingu

Posted in Pedofilijos Skandalas 09 by meshlomezhis on October 7, 2009

alarmTai ka turime siandien yra kraupu. Mes, zmones vertiname kazkokias tai teisingumo instancijas auksciau labiau uz savo prigimtines vertybes – laisve ir tiesa. Prokuroras su politiku prievartavo vaikus, o kai tai islindo (deka Drasiaus ir jo dukros – beje ji nereali mergaite) visas pedofilu klanas de facto eme juos dangstyti. Yla vel pralindo, bet netekome Drasiaus. Mes jo nepraradome – pasiaukojo vardan musu visu geroves. Jis brovesi ten kur mes net nedristume pazvelgti is baimes.

Taciau dabar tie patys sysalai kurie viska dangste – priimineja sprendimus, ka isduoti teisybes ieskantiems zmonems, ka masems rodyti per TV ar spausdinti savo zurnaliukuose. Ar sugebes jie eilini karta praplauti visa liaudi? Tai bus visiskas pazeminimas musu tautai jei mes nesugebesime atsitiesti – tiek velnio seklu, sugadintu likimu, terroro, korupcijos ant sitos zemeles. Argi vel patikesime “dienrasciu lyderiais”, “kompetetingais zurnalistais” ir dorovemis tiesiog trykstancia “teisine sistema”?!? Cia mazdaug ai tie pedofilai prisivere tai tegul patys ir tvarkosi. O mes ir toliau esime i kavines, kinus, vandens parkus ir dziaugsimes – dievui dekui dar neteko susidurti su valdzia ar teismais…

Mes esame kertiniame Lietuvos Istorijos taske – musu reakcija i sita mesla mines musu proanukiai. Juk blogis anksciau ar veliau islys, o ar mes kovojom pries ji kai jis tapo akivaizdus bus irasyta ateinanciu kartu sirdyse, vertybese bei visokeriopoj gerovej. Zvelgiant i Nepriklausomybes metus – meshlu uzgostos visos tautiskumo uzuomazgos – tie zmones arba nuzudyti, arba pasalinti is valdanciu ir tesingumo instituciju, santazuojami ir jie jauciasi pavieniai, jie per silpni ka nors pakeisti. Tie kurie kovoja del salies geroves atrodo kaip beprociai! Ir kam gy cia ardytis jei tuo metu galiu kalti pinigeli ir poto ji smagiai leisti – juk vistiek nieko nepakeisiu…taigi, ar mes vis dar Tauta?

Siomis dienomis meshlo smegduobe tiesiog atsivere mums po kojomis. Ar mes tesime pasivaksciojima po parka?

Paziurekite, visi svarbus asmenys tyli, visi bijo kam nors neitikti ka nors pasakyti ne taip. Kedute ant ratuku, o ir nekliba, negi as cia aukosiuos eidamas vienas pries sita setono masina. Ai palauksiu paziuresiu kaip bus, gal “tesingumas” ka nors issiaiskins. Mes ir mums atstovaujantys esame paprasciausi savanaudziai bailiai.

O kurgi sventosios Baznycios nuomone situ klausimu? Ka nesinori kelti shumo, nes jus irgi Saugumas prikirpes del to paties? O tai kokia baznycios pareiga katalikiskoje LT? What would Jesus say? a?  turbut sakytu ai niekas nesneka, nieko tokio gal ir as patylesiu. Nesiparinkit 🙂 Nepanasu kad su turimais “irodimais” ir “liudininkais” kazkas prisikas iki kokio tai miestelio baznycios vaiku choro.

Tikiu kad prabusim ir pakilsim. Turime reikalauti sito tyrimo viesumo! Kurgi tai matyta kad asmenys dangste kraupius nesustojancius nusikaltimus, kuruoja bylas juos tiriancius?!?! Tai aisku jie nuspres kad nereikia nieko skelbti viesai, nes tai gali pakenkti “tyrimui”. Parsidavusiu zurnaliuksciu armija jau paleista – skalyja i visas puses, kad “zudikas” Drasius Kedys vis dar laisveje. Lryto laidoje Drasiaus mamos issakyta minti, kad gali buti sunus jau nebegyvas zurnaliuga atsake: A? Jus manote jis jau pakele pries save ranka? jis jau zinojo ka reikia atsakyti. Nuzudytas! tu zurnaliuga jis NUZUDYTAS! nes jei jis butu gyvas tu net neisivaizduoji kokiem svarbiem parsam dabar kinkos virpetu.

Taigi jei nepavyks atimti tyrimo vadziu is tu lervu, turime patys imtis visuomeninio tyrimo. Yra kruvos zmoniu galinciu kartu atskleisti tiesa, su vis dar rusenancia viltim sirdyje – ar uzteks kibirksciu jiems pazadinti?

Va ir taip pasapaliojau as cia nei i tvora nei i mieta, taip ir neaisku kur cia teisybe, o kur cia konspiracijos teorijos. Aooow, ainu miegoti. Labos. Tik nepamirsk ryte pildamas grietinele i kava patikrinti ar ji neprarugus.

5 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. . said, on October 8, 2009 at 12:17 am

    Nemanau, kad Lietuvos pilietine visuomene yra vieninga ir operatyvi. Taciau, pasvajoju, kad Drasiaus pradeta kova nenueitu suniui ant uodegos.

  2. linuxr said, on October 8, 2009 at 2:29 am

    Gerai jau, pats čia nepudrinkit smegenų. Dar nepaneigta, o galiausiai turbūt pasitvirtins, kad Kedys nužudė visiškai nekaltus žmones. Nė vienas iš mūsų neesame apsaugoti nuo psichikos sutrikimų. Dirbu Rokiškio psichiatrijos ligoninėje ir esu prisižiūrėjęs tokių fantazuotojų iki soties, nors, reikia pripažinti, Kedys vienas geriausių šioje srityje. Ko gero, neilgai trukus ir jis pas mus atsiras.
    KAs patvirtina mano žodžius? Motina pasakojo, kad paskutinėmis dienomis Kedys nieko nevalgė, buvo labai prislėgtos nuotaikos. Akivaizdu, kad jis galėjo nužudyti nestabilios psichikos paūmėtas.
    Reziumuojant, tauta ko gero pavojingą psichikos ligonį šlovina kaip dydvyrį. Nustokit.

    • meshlomezhis said, on October 8, 2009 at 9:01 pm

      ei psichiatre tavo kolegos jau patvirtino kad Deimante nemelavo – ka tu i tai?

      • linuxr said, on October 9, 2009 at 5:19 am

        Bet teismas dar nepatvirtino. Lietuvoj teisingumą vykdo ne psichiatrai, o teismas. To paties teismo sprendimu Kedys greičiausiai atsidurs pas mus. O vaiko parodymų, jei neatsiras kitų neatremiamų įkalčių, tokių kaip kitų žmonių liudijimai, foto , video medžiaga, nors ir labai gaila, bet pedofilams nuteisti neužteks.
        Kedys bet kokiu atveju (žinoma, jei šaudė jis) pasielgė neadekvačiai. Jis žudikas.

      • meshlomezhis said, on October 9, 2009 at 12:13 pm

        Kad Kedi ruosiasi daryti “psichiniu” – jau vakar paaiskejo. Taip taip pakomentavai ta ka visi ekspertai ir zurnaliugos skalys dienu dienas. Kam vargintis cia komentuoti, jei tavo nuomone galime isgirsti per visus mainstreamines medios kanalus?


Leave a comment