Meshlomezhis Prasidejo

Kas yra kas Pedofilijos Skandale? (II)

Posted in Pedofilijos Skandalas 09 by meshlomezhis on October 8, 2009

kedysTik parases savo versija poste “Kas yra kas Pedofilijos Skandale?” radau sia versija – http://pipedija.livejournal.com/6968.html kuri savo griauciais yra gana panasi i manaja. Sios abi “samokslo teorijos” remiasi ta pacia informacija pateiktame “Karsto Komentaro” (KK)puslapyje. Visiems kas dar to nepadare, siulyciau susipazinti su KK straipsniais, ypac Vilkausko ispazintimi, kurios dalis yra pateikta audio formatu. Tai butina bandant suprasti is kurgi gime sios “samokslo teorijos”. Noriu padekoti KK zmonems uz visa ju informacija, noriu ir paprasyti: viesinkit, viesinkit ir dar karta viesinkit. Jus turite irasu, jus turite dokumentu, jus zinote pavardes – skelbkite! Viesumas yra musu ginklas kovoje uz tiesa. Mes isvesime teorijas, matysime tarp eiluciu, sujungsime galus ir iskapstysime tiesa.  Ir jei ja iskapstysime laimes visi Lietuvos zmones – jei supras, kokiam neapsakomam meshlyne mes gyvenam, kokie monstrai priimineja mums gyvybiskus sprendimus ir kas per velniai vykdo musu taip trokstama teisinguma. Tad prasau – viesinkit…

Visiems zmonems: turime reikalauti sio tyrimo viesumo. Net Prezidente suinteresuota kad niekas neiskiltu – ji liepe prokurorams tyleti! Ji nenori sudrumzti meshlo – tegu jau geriau prokurorai uzmarina byla, pavercia ja mini skandaliuku o visi sysalai toliau tyliai, ramiai dirba savo darbus. Ka mes verciau issaugosime savo international reputation vietoj to, kad ismezhtumem visa meshla is savo salies?! Viska i sviesa! Europa, visas margas Pasaulis turi zinoti kokio lygio korupcija, iskrypimai bei santazas vyksta svarbiausiose musu valstybes organuose. Tik pripazindami visa sita purva, parode ji visam Pasauliui, galesime jo atsikratyti. Vardan visu musu ir tu kurie bus po musu.

Taigi Kas yra kas Pedofilijos Skandale? Dauguma jauciame, kad kazkas netaip…kazkas smarkiai netaip kaip kad mums stengiamasi parodyti. Mano mintys ir kartais mano fantazijos:

Kedys vis kapste ir kapste – jam knietejo rasti ta treciaji – Aida. Anot jo motinos – jis netgi vaziavo i kazkoki tai Uso politini rengineli, fotografavo zmones aplink ji, kad galetu juos veliau parodyti dukrai. Taciau Deimante vis kartojo: Ne tas.. Budamas paprastu pilieciu jis naiviai tikejo, kad teisesaugos institucijos nebus abejingos jo dukros ziauriam paniekinimui. Galop jis suprato, kad viskas tiesiog marinama – visi prokurorai tik dangsto vieni kitus. Tada jis kreipesi i Sauguma. Nenutuoke kad Saugumas jau senai viska zino, laiko visus sysalus uz virvuciu ir visa meshlina informacija naudoja savo itakai. Juk svarbiausiu asmenu tamsiosios puses ir buvo tas pultelis per kuri Saugumas galejo daryti su jais ka nori. Pedofilai buvo ju instrumentai –  o cia kazkoks tevelis Kedys ateis ir sugriaus visa taip sauniai veikiancia sistema. Bet Saugumas vaidino, kad nori jam padeti – tam, kad tiksliai zinotu ka Drasius issiaiskino ir kad rastu buda kaip ji uztildyti. Nepavyko, tevas niekada nebutu pasitraukes… “Visa gyvenima pasvesiu kovai su korumpuotais teismais ir pedofilais” – tai buvo Drasiaus Kedziaus zodziai viename interviu ir jis jais gyveno.

Saugumas bande tartis su Furmanavicium ir Usu  – jie aiskino, mes jau nebegalim jusu traukti, Kedys per daug viska paviesino. Turite pasiduoti taip kad neatskleisti visu kitu. Taciau jie abu tikejo kad dar gali isvengti atsakomybes – juk tiek itakingu pedofilu, ka negi jie nepades saviem? Juk tiek kartu kartu sysalus tampem, keitemes vaikais….ka jie nebe draugai… 😦

Furmanavicius ir Usas turejo kontaktu ir pradejo ieskoti issigelbejimo – jie gavo duomenu is Kontr-Saugumo arba is kitu pedofilu tinklo nariu . Jie nezinojo kad tikrai buvo rengiamasi juos nuzudyti. Taciau jie zinojo, kad Saugumas ju nebetrauks – nuspresta juos aukoti.  Per kontaktus jie buvo pradeje priesintis – grasino viska paviesinti jei ju nebetrauks. Saugumas susinervino – dabar netik Kedys, bet ir Furmanavicius su Usu tapo problema.

Buvo aisku – reikia Kedi pasalinti. Tuo paciu reiktu pasalinti Furmanaviciu ir galbut Usa – nes jie gali prasizioti apie pedofilu tinkla, ir kai kuriuos kitus itakingus jo narius. Taciau kaip viska sutvarkyti? – suko galvas saugumieciai… ir galop gime PLANAS:

Kedys turi legaliu ginklu – jais reikia nusauti visus kurie pavojingi pedofilu klano atidengimui. Visuomenei turi buti 100% aisku, kad tai Kedzio darbas, o jei nebus, taigi mes valdom telikus ir laikrascius – padarysim kad butu. Paimti ginklus is seifo yra juoku darbas – Kedys turejo pigiausia seifa rinkoje – su raktu. Net nebuvo jokio kodo. Vien del to kad istatymas reikalauja tureti seifa ginklui.  Buvo nukopintas raktas arba tiesiog nusipirktas toks pat papigiai seifas ir issiaiskinta kaip ji atidaryti be jokiu pozymiu.

Taciau sekmadieni Furmanavicius nusprende atiduoti ikalcius, irodancius pedofilu klano veikla Kontr-Saugumui. Tada reikejo skubeti. Planas nebuvo galutinai baigtas ir surezisuotas. Bet nuspresta reikia vykdyti paskubom, o paskui per savo zmones viska uzglaistysim. Tas glaistymas dabar ir vyksta. Manau Kedzio ginklai neveike ar neissove, galbut buvo tiesiog netinkami zudymui ir kontroliniams suviams – bet vistiek reikejo viena ginkla numesti, zudikams buvo isakyta padarykit kad kuo itikinamiau atrodytu jog tai Kedzio darbas, mes viska pritempsim. Taigi dabar saugumas turi du kozirius per kuriuos teisiskai ir masinemis informacijos priemonemis irodines kad tai Kedzio darbas: tai tuscias Kedzio ginklu seifas ir paliktas Kedzio pistoletas. Ir tai viskas ka jie turi – paziurekim sie 2 koziriai tapo atraminiais poliais visai ziniasklaidos propogandai. Nu taigi aisku – seifas istustintas ir dar pistoletas nuzudymo vietoje paliktas. “Tai aisku, kad Kedys nuzude susinervines negaledamas irodyti teisingumo! Bet tai as ji palaikau, as irgi del savo vaiku taip pasielgciau!”.

Mases naivios. Bet yra zmoniu kurie nepirks sito meshlo. Ir jie nesustos. Kedziaus zodziai “Visa gyvenima pasvesiu kovai su korumpuotais teismais ir pedofilais” isiziebs daugelio sirdyse. Ir jie neleis, kad sysalai valdytu musu sali. Lauk!

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. ssss said, on October 8, 2009 at 2:14 pm

    Spėjama, kad žudynių išvakarėse Drąsius Kedys iš nežinomų asmenų gavo įspėjimą apie tai, kad prieš jį ruošiamas pasikėsinimas ir patarimą slėptis. Užsisakęs kambarį Kauno viešbutyje ir pasiėmęs ginklus, jis išvyko, tačiau užpuolikų netikėtai buvo sučiuptas prie viešbučio, išvežtas už Kauno ir nužudytas.

    Kitą rytą nusikaltėliai nutarė pašalinti porą iš liudininkų: silpnąja pedofilų tinklo grandimi laikytus Joną Furmanavičių bei Violetą Naruševičienę

    Kaip galejo praeita diena nusaut kedy, o kita ryta furmanaviciu jei motina ji pirmadienio ryte mate iseinanti…?

    • meshlomezhis said, on October 8, 2009 at 2:24 pm

      kas galetu buti tie asmenys? Ir koks patarimas? Speju, per jo draugus buvo pranesta pasimk ginklus mes tave nuvesim i saugia vieta.

    • meshlomezhis said, on October 8, 2009 at 8:08 pm

      Kur parasyta kad pirmadienio ryta motina mate ji iseinanti? Kelinta valanda? Su sautuvais ar ne?

  2. snob said, on October 8, 2009 at 4:27 pm

    jau dingo visa informacija iš http://www.pedofilai.com o KK irgi lūžinėja…

    • meshlomezhis said, on October 8, 2009 at 5:04 pm

      per daug visuomene pradejo gerbinti Kedi, valdzios ir teisesaugos ziurkes bijo visuotinio aziotazo. Pradejo valyti kurstymus. Siaip stebiuosi kaip KK dar nenuimtas.

  3. Nuomonė said, on October 10, 2009 at 12:46 am

    Jeigu Furmanavičiui ir Ūsui buvo pasakyta krapštytis patiems, tai… Furmanavičiui gal galva prašviesėjo ir nutarė viską nutraukt. O Ūsui rūpėjo tik savo užpakalį išsaugot, tai gal jis ir atliko visą juodą darbą. Ir gal autobusiukas netoli jo namų rastas ne todėl, kad žudikas važiavo Ūso nukept, bet gal todėl, kad Ūsas pats namo pasivėžino?..

    • meshlomezhis said, on October 10, 2009 at 12:56 am

      Idomi versija 🙂 taciau Usas pats juk nezude. Kam jam gryzti namo su tuo autobusiuku. Bet cia gali daug kas slypeti: Usas, atvaziavo su zudikais ir galejo bandyti nezudydamas gauti ta kompromituojancia medziaga, bet nepavyko – tada reikejo parvesti ji namo kad pasiduotu 🙂 Tas autobusiukas daug ka slepia….ir ta Violetos mirtis.

  4. Nuomonė said, on October 10, 2009 at 2:09 pm

    Man tai įdomus dar vienas dalykas. Prieš kelias dienas Smolskas sakė, kad Furmanavičius kažkokiam susirinkime nuo visko atsiribojo, bet kai jam buvo pasiūlyta kreiptis į prokoratūrą, jis pasakęs, kad nieko nedarė ir nedarys. Bet dabar jau Valantinas aiškina, kad yra Furmanavičiaus pareiškimas dėl šmeižto! Taipogi, Drąsius skundėsi, kad Furmanavičius niekada nebuvo apklaustas. Bet va Valantinas aiškina, kad apklausa buvo! Aš kažką praleidau, ar kažkas nebesusigaudo, kada ir ką šneka??

    Dėl Violetos irgi… Furmanavičius nušautas 8:30? Violetos tėvas sako, kad mama kalbėjo su ja 11:20… Tarp abiejų žmogžudysčių – mažiausiai 3 val. laiko tarpas. Lyg ir per ilgas, sakyčiau… Tik neaišku, kodėl.


Leave a comment